KIRŞEHİR / KAMAN - Melikşah Ortaokulu

Melikşah Ortaokulu

Adres
HACIPINAR MAH. HASTANE CAD. 24 DERSLİKLİ MELİKŞAH İLK ÖĞRETİM OKULU BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 KAMAN / KIRŞEHİR
Vizyon
Toplumumuzun değerleri ile örtüşen, güçlü kurum kültürümüzle; profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşların mutluluğunu esas alan, çağdaş metot ve teknikler ile teknolojiyi kullanarak kaliteli eğitim- öğretim veren örnek ve lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak bağlı kurumların varlığını,gelişimini, değişimini sürdürmeleri için; • Profesyonel yönetim, • İnsan Kaynaklarını ve maddi kaynakları etkili ve verimli kullanma, • Eğitim – öğretim alanında araştırma ve geliştirme, • Etkili denetim ve iletişim, • Rehberlik ve yönetimde öncülük, anlayışıyla kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak, kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır
Ulaşım
Melikşah Ortaokulu Kaman- Ankara Karayolu üzerinde, ilçe merkezine 500 metre. uzaklıkta olup, Kaman-Ankara yolu üzerinde yer almaktadır.
Yerleşim Yeri
Kaman 22.000 nüfuslu bir ilçe olup ticari ve ekonomik olarak nüfusuna oranla gelişmiş bir ilçe konumundadır. İlçemiz yeşillik ve sulak arazilerden oluşmaktadır. Sosyal ve kültürel etkinliklere son derece önem verilir. Melikşah Ortaokulu Hacıpınar Mahallesinde yer almaktadır. Toplam 7 dönümlük arazi üzerinde 740 m2 lik binaya sahiptir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Melikşah Ortaokulu ilçe merkezine 500 metre, Kırşehir İl merkezine 55 km. uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Basketbol, Voleybol, Badminton, Atletizm, Tekvando, Satranç, Folklor, Masa Tenisi
Tübitak 4006
Öğrencilerin ve Velilerin Kütüphaneye Kaydolması Projesi